TZ Preko - Mobilna aplikacija eVisitor: Vaša Besplatna Pomoć u Izvršavanju Zakonskih Obaveza

Radujemo se što vas možemo obavijestiti o mobilnoj aplikaciji eVisitor koja je namijenjena svim obveznicima turističke pristojbe. Cilj ove besplatne aplikacije je olakšati izvršavanje vaših zakonskih obaveza povezanih s turističkom pristojbom.

Što eVisitor nudi?

Ova korisna aplikacija omogućuje vam jednostavnu prijavu i odjavu turista smještenih u vaše turističke objekte. Također, pruža vam uvid u obračun i kontrolu naplate turističke pristojbe, što vam omogućuje transparentno praćenje financijskih obveza.

Gdje mogu preuzeti aplikaciju?

Navedena aplikacija je dostupna za preuzimanje na Google Store - eVisitor i AppStore - eVisitor, što znači da je dostupna za sve korisnike pametnih telefona s Androidom i iOS-om.

Imate li pitanja?

Upravljanje mobilnom aplikacijom eVisitor je u nadležnosti Ministarstva turizma i sporta. Za sva pitanja i podršku, slobodno se obratite putem e-mail adrese e-turizam@mints.hr.

Zahvaljujemo vam na suradnji i korištenju eVisitor aplikacije kako bismo zajedno olakšali procese vezane uz turističku pristojbu i unaprijedili turističku ponudu.